ikona 1   Uprava:       ikona 2   Centralno skladište:    
  Rudeška cesta 14         Jankomir    
  10 000 Zagreb         Josipa Lončara 9A - 10 090 Zagreb    
  Tel: +385 1 3867-160         Tel: +385 1 3867-151    
hr   en   de

Familia

familiavelikaslika1

...na obalama jezera Sarnersee, okruženog visokim planinama i svježim zrakom,

bio-familia proizvodi sada već svjetski poznate mueslije od 1954 godine.

Muesli proizvodi Familia proizvode se u Švicarskoj, zamlji iz koje muesli potječu od sirovina iz 95 postotnog organskog uzgoja.

Vrhunskom tehnologijom proizvodnje i pakiranja, proizvodi Familia jamče najviše standarde i visoke prehrambene vrijednosti u nekoliko funkcionalnih linija proizvoda.

BIO Organic Line
Ovi organski muesli predstavljaju užitak, najvišu kvalitetu i autentičnu švicarsku tradiciju.

Koncept:
Proizvodi Bio organske linije su vrlo fine, 100% organske žitarice, proizvedene s ljubavlju, strašću i marljivošću u srcu Švicarske. Bio familia je okružena predivnom, netaknutom prirodom i veličanstvenim planinama! Dakle uživajte svu čistoću u svakoj zdjeli, kombinirano sa našim iskustvom od preko 50 godina u proizvodnji zdrave, ukusne i nutricionistički pažljivo odabrane žitarice

BIO OrganicHoney-Almond Crunch  

Bio Bircher Müesli

Packshot BioOrganic Honig Mandel     biobircher500g

Ovi ukusni, hrskavi muesli se sastoji od cijelog zrna zobene pahuljice i drugih ukusnih žitarica dovedenih do savršenstva sa medom i sjeckanim bademom koji sami pržimo.

 

   

Familia Bio Bircher Msli bez dodanog šećera je temeljna mješavina za tradicionalni Bircher muesli koji slijedi principe Dr. Bircher-Bennera.

Sa svježim voćem i mlijekom to je najbolji početak dana.

Farmhouse Line
Najfinija čokolada, sočno voće, hrskavi orašasti plodovi: sve što srce ljubitelja mueslija može poželjeti.

Koncept Farmhouse:
Linija utjelovljuje obiteljski koncept. Crtež ispod logotipa proizvoda prikazuje Dähler farmu, Noflen, u Švicarskoj. Dählerovi su bili jedna od prvih obitelji u Švicarskoj koji su se bavili organskim uzgojem i jedan od prvih dobavljača prirodnih, hranjivijh mueslija. Trenutno surađujemo s trećom generacijom te obitelji, a farma je i dalje proizvođač u skladu s održivim razvojem

Knusper Crunch  

Choco Crunch

knusper crunch 500g     Choco Crunch 500g

Odličnog okusa, lagano pržen muesli proizveden od cjelovitih žitarica, lješnjaka, grožđica i meda. Nježna, moderna procedura proizvodnje daje ovom muesliju njegovo balansiran okus i dugotrajnu hrskavost

 

   

Hrskavi čokoladni muesli s komadićima čokolade za pravi švicarski okus, idealan i za grickanje.

 

Knusper Crunch

   

 

Berry Chrunch 500g

   

 

Hrskavi muesli od cjelovitih žitarica, pomiješan s smrznuto-sušenim jagodama i malinama za svjež, svakodnevni okus ljeta.

   

 

Functional food line
Funkcionalna hrana muesli proizvodi kombiniraju užitak sa određenim zdravstvenim prednostima.

Koncept:
Pažljivim odabirom sastojaka s određenim zdravstvenim prednostima proizvodi linije Funkcionalne Prehrane ciljaju određene prehrambene zahtjeve bez kompromisa u okusu. Ovi proizvodi koje je tako lako pojesti aktivna su podrška zdravom načinu života.

fit crisp
  a.c.e.balance
fit crisp       a.c.e. balance
Familia fit crisp sadrži 50% manje masnoća, puno komadića jabuke, brusnice i samo dašak cimeta – sve što čini lagan i lako probavljiv hrskavi muesli. Kombinacijom voća, ukusnih cjelovitih žitarica, mnogo vlakana , kao i bjelančevine iz mlijeka Familia Fit Crisps će vas dugo držati sitima. Pazi na vaše zdravlje s dodanim željezom, magnezijem i 10 vitamina     100 grama Familia a.c.e. balance , laganom hrskavog mueslija, pokriva 100% vaših dnevnih potreba za vitaminima A,C i E, kao i 65% vaših dnevnih potreba za Omega 3 kiselinama. Ovaj proizvod, slatkog okusa naranče, prikladan je i za osobe koje pate od alergija, budući ne sadrži mliječne proizvode, lješnjake, bademe niti kikiriki.
c.m.plus       
c.m.plus original      
Hrskavi familia c.m.plus sadrži kalcij, magnezij i vitamin D, kao i deset drugih vitamina. Vitamin D pomaže u održavanju zdravih kostiju. Kombinacija cjelovitih žitarica, grožđica i komada jabuke sa suptilnim okusom vanilije čini familia c.m.plus Original omiljeni hrskavi muesli u Švicarskoj. Familia c.m.plus šumsko voće sadrži predivno osvježavajuće šumske plodove i hrskave grozdove žitarica s istančanim okusom vanilije      

Kids line
Ove vesele žitarice donose raznolikost na stol svaki dan

Koncept
Djeca su vrlo izbirljivi potrošači i mogu svoje roditelje baciti u očaj u raspravi oko doručka. S ovim oblikom žitarica , familia izlazi u susret sa dva zahtjeva istovremeno, onome da djeca žele zabavu u hrani i onome da roditelji brinu za zdravlje svoje djece. Zahvaljujući modernim tehnologijama, mogu se proizvesti atraktivni oblici: pingvin, krokodil, medvjed itd.

Swiss choco bits
  Swiss choco croc
Swiss Choco Bits 3    SWISCHOCROC
To su hrskavi zalogaji od cjelovitih žitarica , pune žitarice mliječne čokolade i lješnjaka koje se tope u ustima. Sadrže puno vitamina i folne kiseline potrebne za zdrav život   Sadrži hrskave čokoladne loptice od žitarica s cjelovitim zrnjem
Jungle crunch
   
Jungle Crunch     
Sadrži životinje iz džungle u bojama. Otkrijte lavove, slonove,zebre, krokodile. U tri različite boje i okusa čokolada, vanilija i med    

Sports line
familia Champion su potpune žitarice za one koji prirodno žele postići više

Koncept
Ako se redovito bavite sportom ili ste čak profesionalac , želite dati najbolje od sebe. Trebat će vam hrana koja može pratiti vaše potrebe. Familia Champion su potpune žitarice za sve one koji žele više. Jedinstvena Energy Plus formula  sa žirtaricama, orašastim plodovima, voćem, magnezijem, cinkom, vitaminima i guaranom, pomaže vam da postignete najviše. A na vrhu će biti vaša energija, zahvaljujući različitim vrstama ugljikohidrata, vitaminima i mineralima.

Postupno otpuštanje energije iz žitarica  drži vas sitima duže vrijeme bez težine u želucu. Brzo otpuštanje  ugljikohidrata u formi glukoze dati će vam brzu eksploziju energije koju trebate. Familia Champion je najbolja priprema za top rezultate u kratkom vremenu, koja vam pomaže u najboljim rezultatima – svaki put.

Slijedite bezbrojne švicarske sportske velikane i jedite Famila Champion s  Energy Plus formulom. Napravljen za prave šampione, ovaj muesli razvijen je  uz pomoć  sportskih zvijezda i nutricionista.

 

Champion Chrisp
champion
Hrskave cjelovite žitarice sa čipsom od jabuka, ukusnim brusnicama i dodatkom naranče.

 

 


IspisE-mail

Imate li pitanja za nas?

Obratite nam se s povjerenjem.