LOGO fELCE aZZURRA

Felce Azzurra prepoznatljiv talijanski brand čija baza je puder. Donose vrhunsku kvalitetu, stoljetno iskustvo i klasični talijanski šarm.

1996. tvrtka Paglieri dobila je  ISO 9002 certifikat iz Instituta za potvrdu kvalitete za kemijsku industriju, to je bila prva tvrtka u ovom sektoru s navedenim certifikatom.

Prateći trendove tržišta i inovacija brand Felce Azzurra nudi široki asortiman

FELCE AZZURA IDRATALK DEO LINIJA

felce 1

Ovo je inovativan kompleks koji kombinira upijajuću snagu pudera i dragocjenih hidratantnih sredstava kako bi stvorili novu liniju dezodoransa, čiji je cilj hidratizirati i zaštititi kožu, ostavljajući je glatkom, bez mrlja ili tragova na odjeći.

Radi se o antiperspirant liniji koja pruža 48 sati zaštitu sa 0% alkohola te ne ostavlja tragove i mrlje na odjeći.

FELCE AZZURRA KUPKE

felce 2

Felce Azzurra kupke djeluju kao gel za tuširanje i pjena za kupanje jer se zbog svoje uravnotežene formule u dodiru s vodom razvija u bogatu i nježnu pjenu. Gel kupke su uravnoteženog pH, obogaćene su prirodnim hidratantnim sastojcima te ne čine iritaciju i svrab kože.

FELCE AZZURRA GELOVI ZA TUŠIRANJE

felce 3

Felce Azzurra gelovi za tuširanje uravnoteženog su PH sadrže posebnu formulu koja  štiti kožu bez iritacija

FELCE AZZURRA PUDERI

felce 4

Felce Azzurra puder za tijelo je višenamjenski proizvod bez konzervansa i umjetnih bojila.

Imaju odličnu moć upijanja bez začepljivanja pora. Upija znoj, sprječava stvaranje neugodnih mirisa te razvoj bakterija i gljivica posebno na mjestima gdje je koža sklonija iritaciji usred znojenja ali i na licu te za osvježenje vlasišta.


FELCE AZZURRA REGULARNI OMEKŠIVAČI 2L I 3L
felce 5
Felce Azzurra nudi kompletan asortiman omekšivača za vaše rublje koji se, osim što obogačuju vašu odjeću izuzetnim i zavodljivim mirisima, na izniman način brinu o odjeći revitalizirajući vlakna te čine vaše rublje neodoljivo mekim.